Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 08-03-2021

Το Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με αναπηρία και φίλων ¨ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΑΣ –Ο ΙΚΑΡΟΣ¨, εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει στην Εθνική προσπάθεια για το εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού κατά του Covid-19.
Διαθέτει ένα όχημα ταξί διαμορφωμένου τύπου εννέα θέσεων για άτομα με αναπηρία, για άτομα με κινητικά προβλήματα και υπερήλικες, που δεν μπορούν να μετακινηθούν από μόνοι τους στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου και του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.
Οι πολίτες που επιθυμούν και έχουν ανάγκη θα πρέπει να απευθύνονται στον οδηγό του οχήματος κ.Δημήτριο Κιάσσο, δυο μέρες νωρίτερα, στα τηλέφωνα 6909677900 και 6978947832.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δ.Σ. του Σωματείου ¨ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΑΣ –Ο ΙΚΑΡΟΣ¨ για την πολύτιμη αυτή προσπάθεια προς τον συνάνθρωπό τους.
Για να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, για να κερδίσουμε την ¨ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ¨ μας, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.

Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ

Την Πέμπτη 11/03/2021 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου από τις 12:30μμ έως τις 17:30μμ.
Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη για αίμα. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε, ώστε συνάνθρωποί μας να μην στερηθούν αυτό το πολύτιμο για την ζωή αγαθό, το αίμα.
Σας περιμένουμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για να δώσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας που το χρειάζεται.
Δώσε αίμα χάρισε ζώη!!
Οι Σαμιώτες έχουν μεγάλη καρδιά και πολύ αίμα!!

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για το Covid-19.

 

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη Αιμοδοσίας 

Βασιλική Ευστρατίου

 

Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03-03-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03-03-2021

Εξήλθαν σήμερα δυο ασθενείς που νοσηλεύονταν στο τμήμα Covid-19 του Νοσοκομείου μας.
Τους ευχόμαστε καλή επάνοδο στην τοπική μας κοινωνία και να συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις οδηγίες των θεράποντων ιατρών μας.
Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα στην μάχη κατά της πανδημίας, με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες ανταποκρινόμενες στις προσδοκίες των πολιτών.

 

Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 06-03-2021

Δυστυχώς και στη Σάμο υπήρξε ο πρώτος θάνατος ασθενή που νοσούσε από SARS-CoV-2 (Covid-19).
Πρόκειται για ασθενή 92 ετών, η οποία εισήχθη με βαριά συμπτώματα της νόσου την 01-03-2021 στο Γ.Ν. Σάμου και νοσηλευόταν στο Τμήμα Covid της Παθολογικής Κλινικής, κατέληξε στις 05-03-2021 και ώρα 22:47.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της και ελπίζουμε να είναι ο πρώτος και ο τελευταίος ασθενής που δεν καταφέρνει να βγει νικητής από την πανδημία που έχει πλήξει όλο τον κόσμο.

 

 Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής

Previous Next

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01-03-2021 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ -ΦΟΥΡΝΩΝ -ΘΥΜΑΙΝΑΣ

Η εμβολιαστική ομάδα του Γ.Ν. Σάμου μαζί με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό και τον Διοικητή του Γ.Ν. Σάμου κ.Νικόλαο Στεφανή, την Παρασκευή 26-02-2021 μετέβησαν στο νησί του Αγαθονησίου για την πρώτη δόση εμβολιασμού κατά του Covid-19 στο γενικό πληθυσμό.
Στη συνέχεια το απόγευμα της ίδιας ημέρας η εμβολιαστική ομάδα και ο Διοικητής του Γ.Ν. Σάμου επισκέφτηκαν τους Φούρνους και εμβολίασαν για τη δεύτερη δόση αλλά και πρώτη δόση τους κατοίκους της Χρυσομηλιάς του Δήμου Φούρνων .
Το Σάββατο 27-02-2021 ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί της δεύτερης αλλά και της πρώτης δόσης στους Φούρνους και στην Θύμαινα.
Την Κυριακή 28-02-2021 ολοκληρώθηκαν οι εμβολιασμοί στους Φούρνους.
Είμαστε στην πρώτη γραμμή για να πετύχει η επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
Τα νησιά μας θα τα καταφέρουν!

 Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής