Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση 15-01-2020 Παράδοση – Παραλαβή διοίκησης

 15 01 2020 Πραγματοποιήθηκε χθες, 14-01-2020, η παράδοση –παραλαβή Διοίκησης και αρχείου από τον απερχόμενο Διοικητή κ.Λάζαρο Θεόφιλο, στο νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου κ.Νικόλαο Στεφανή και επί τη ευκαιρία ο νέος Διοικητής τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Νοσοκομείο και τη Σαμιακή Κοινωνία.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια όπου αυτός επιλέξει να βρίσκεται και θα είμαστε πάντα σε απόλυτη συνεργασία για θέματα που αφορούν στις εξελίξεις του Νοσοκομείο μας.

 

Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14-01-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14-01-2020

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου ευχαριστεί τα απερχόμενα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συνεισφορά και τη συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Η παραίτησή τους από το Δ.Σ. αποτελεί συνήθης διαδικασία με το διορισμό νέας Διοίκησης και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να αντικατασταθούν με το διορισμό νέων μελών, όπως πάντοτε προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

 

Ο Διοικητής

Νικόλαος Α. Στεφανής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  8/1/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 8/1/2020

Δεδομένης, πλέον, της λήξης της θητείας μου ως Κοινού Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Ικαρίας οφείλω να εκφράσω, δημόσια, εγκάρδιες ευχαριστίες προς το σύνολο των εργαζομένων των υγειονομικών μονάδων αυτών και των αποκεντρωμένων δομών τους, των μελών του διοικητικού συμβουλίου,  των εργαζομένων των προϊσταμένων υπηρεσιών, καθώς και των εξωτερικών συνεργατών,  για την όλη κατανόηση, βοήθεια, συνεργασία και εμπιστοσύνη.

 Σαράντα τέσσερις (44) μήνες επίπονης και μεθοδικής δουλειάς, όλων μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αποκατέστησαν, σταθεροποίησαν, ανάκαμψαν και βελτίωσαν τις συγκεκριμένες βασικές δομές παροχής υπηρεσιών υγείας του Νομού, που ούτως ή αλλιώς, είναι επιτεύγματα της κοινωνίας του, προς όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, χωρίς επιβαρύνσεις.

Έγιναν πολλά και σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους, προγραμματίσθηκαν αρκετά, ενώ υπολείπονται κάποια να γίνουν, ακόμη. Ο πήχης είναι ψηλά, όπως οφείλει να είναι.

Θεωρώ ευτυχή τον εαυτό μου, που για τρίτη φορά, την πλέον δύσκολη, τα τελευταία είκοσι πέντε (25) χρόνια, υπηρέτησα τη νησιωτική παραμεθόριο και συγκεκριμένα τη «γη της επαγγελίας»!   

 Ευγνωμονώ γι’ αυτό την τοπική κοινωνία, που μου πρόσφερε απίστευτες εμπειρίες και πραγματικούς φίλους. Τη χαιρετώ με ήσυχη τη συνείδησή μου, ότι πάντοτε αγωνίσθηκα για το καλύτερο όλων μας.

Καλή Χρονιά! Καλή Συνέχεια! 

Λάζαρος Ν. Θεόφιλος  

Ενίσχυση προσωπικού του Γ.Ν.Σάμου στο πλαίσιο του προγράμματος PHILOS II

Ενίσχυση προσωπικού του Γ.Ν.Σάμου στο πλαίσιο του προγράμματος PHILOS II

Στο πλαίσιο του Προγράμματος PHILOS II του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) αναλαμβάνουν άμεσα υπηρεσία δύο (2) νοσηλεύτριες, μία (1) μαία, μία (1) ψυχολόγος, μία (1) κοινωνική λειτουργός και ένας (1) διερμηνέας προς ενίσχυση και υποβοήθηση του έργου του Νοσοκομείου μας στη διαχείριση των μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών προς αυτό.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ