ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

Τηλέφωνα Άμεσης (Πρώτης) Ανάγκης

elliniki-astinomia-greek-police-logo-signal-idΕλλ. Αστυνομία 100 

EKABLogoΕθν. Κέντρο Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) 166 

sima_pyroswestiki_el_GRΠυροσβεστικό Σώμα 199

limenikosomaΛιμενικό Σώμα 108

112Πανευρ. Αριθμός Εκτάκτης Ανάγκης 112

hamogelologoΤηλ. Γραμμή για Παιδιά SOS 1056

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Τηλ. Κέντρο 

22730 83100

Τηλ. για Ραντεβού 

22730 27426

Κ.Υ. Καρλοβάσου 

22733 52000

Κ.Ψυχικής Υγείας 

22730 83475

Ικαρία 17.9.2014 - Αρ.Πρωτ.: 2960

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε τους Φορείς Υγείας και τους κατοίκους της Περιφερειακής ενότητας Ικαρίας, ότι από 2-9-2014 λειτουργεί στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Ικαρίας Συμπιεστής παραγωγής Οξυγόνου. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα που επεξεργάζεται και μετατρέπει τον ατμοσφαιρικό αέρα σε ιατρικό Οξυγόνο, που ορίζεται ως «φάρμακο» για τους ασθενείς. Η συγκεκριμένη επένδυση είναι ιδιαιτέρως σημαντική για το νοσοκομείο μας, καθώς μας εξασφαλίζει αυτονομία στην παροχή ιατρικού οξυγόνου, απρόσκοπτη λειτουργία και αποδέσμευση από καιρικά φαινόμενα-απαγορευτικά απόπλου και λοιπά προβλήματα στην εξασφάλιση και παροχή Οξυγόνου, ενώ έχει υπάρχει επαρκής εφεδρική παροχή, σε περίπτωση πιθανής βλάβης (και μέχρι να αποκατασταθεί). Να σημειώσουμε δε, ότι η συγκεκριμένη επένδυση εξοικονομεί αρκετά χρήματα στο νοσοκομείο μας, καθώς επιφέρει απόσβεση σε λιγότερο από ένα χρόνο, χρήματα τα οποία θα μπορούν να διατεθούν σε άλλες σημαντικές ανάγκες του νοσοκομείου μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν σ αυτή την τόσο σημαντική επένδυση για το νοσοκομείο μας και συγκεκριμένα τη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου που ενέκρινε και χρηματοδότησε το έργο, τον Προϊστάμενο της Ενιαίας Νομικής Υπηρεσίας της 2ης Υ.Π.Ε., την απερχόμενη Αν. Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ικαρίας κα. Βασιλάκη Αγγελική που εμπνεύστηκε και συνέταξε το εγχείρημα, το Διοικητικό Συμβούλιο των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Σάμου - Ικαρίας, το Γραφείο Προμηθειών του νοσοκομείου μας, τα μέλη των επιτροπών των τεχνικών προδιαγραφών – αξιολόγησης των δικαιολογητικών του διαγωνισμού – αξιολόγησης ενστάσεων – παραλαβής του έργου, τους υπευθύνους των τεχνικών υπηρεσιών των νοσοκομείων Κω, Ρόδου και Σύρου και τέλος όλους όσους συνέβαλλαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για το συγκεκριμένο σκοπό που εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν ανωτέρω.

Με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε και εντείνουμε τις προσπάθειές μας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του Δημόσιου Συμφέροντος και τη διαρκή βελτιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες και κατοίκους της χώρας μας.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΛΑΪΤΣΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕ PDF

FacebookMySpaceTwitterDeliciousGoogle BookmarksTechnoratiLinkedinPinterest

diavgiaethnikokentrokallethtypografioygionxarthsesynetbanner1

Copyright ©2015 Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. All Rights Reserved.