ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Τηλ. Κέντρο 

22730 83100

Τηλ. για Ραντεβού 

22730 27426

ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ 

22733 50501

Κ.Ψυχικής Υγείας 

22730 80953 & 80060

 

Νέα & Ανακοινώσεις

Οδηγίες:  Για να το ανοίξετε το αρχείο πατήστε πάνω στον σύνδεσμο. Για αποθήκευση του αρχείου στον υπολογιστή σας, δεξί "κλικ" πάνω στον σύνδεσμο και επιλέξτε "αποθήκευση ως". Αναγκαίο πρόγραμμα για την ανάγνωση και εκτύπωση του αρχείου είναι το Adobe Reader, που μπορείτε δωρεάν να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας από την σελίδα της Adobe, πατώντας εδώ

Σε απάντηση της σημερινής ανακριβούς και ψευδούς ανακοίνωσης του Συλλόγου των Εργαζομένων του Γ.Ν. Σάμου πληροφορούμε κατηγορηματικά και υπεύθυνα τη Σαμιακή Κοινωνία ότι ο εν λόγω Σύλλογος από την πρώτη στιγμή και μέχρι σήμερα είναι γνώστης λεπτομερώς και με ακρίβεια όλων των ενεργειών της Διοίκησης και των αρμοδιοτήτων της και ότι η Παιδιατρική Κλινική λειτουργεί, παρά τις ελλείψεις της και θα συνεχίσει να λειτουργεί πάση θυσία.

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ PDF

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ανακοινώνει ότι υπογράφθηκε στις 19-03-2019, με την εργολήπτρια εταιρεία ¨ΣΑΚΚΟΣ Χ.& ΣΙΑ Ε.Ε.¨, η σύμβαση κατασκευής του έργου ¨Πλήρης ανακαίνιση κοιτώνων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σάμου¨ , προϋπολογισμού 165.287,48 ευρώ με ΦΠΑ, με δωδεκάμηνη χρονική διάρκεια αποπεράτωσης. Το έργο είναι ενταγμένο στο αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Βόρειο Αιγαίο 2017-2020 και αφορά την ανακαίνιση και επισκευή του τριώροφου κτιρίου με υπόγειο, ιδιοκτησίας του Νοσοκομείου μας, που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο στο Βαθύ της Σάμου.

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ανακοινώνει, προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και προς αποφυγή οποιασδήποτε εντύπωσης, ότι μέχρι και τον Ιανουάριο του 2019 έχει πραγματοποιήσει με τους εντεταλμένους επαγγελματίες υγείας του, δύο χιλιάδες διακόσιους τριάντα εμβολιασμούς σε παιδιά προσφύγων και μεταναστών, ηλικίας μέχρι και 18 ετών.

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

FacebookMySpaceTwitterDeliciousGoogle BookmarksTechnoratiLinkedinPinterest

diavgia        ethtypografioygionxarthsesynetbanner1

Copyright ©2015 Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. All Rights Reserved.