ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

Χρήσιμα Τηλέφωνα

Τηλ. Κέντρο 

22730 83100

Τηλ. για Ραντεβού 

22730 27426

ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ 

22733 50501

Κ.Ψυχικής Υγείας 

22730 80953 & 80060

 

Γενικές Πληροφορίες

Στο Νοσοκομείο μπορεί να γίνει εισαγωγή για νοσηλεία είτε μετά από προγραμματισμό για χρόνια περιστατικά είτε επειγόντως για έκτακτα περιστατικά.

 

Προγραμματισμένη Εισαγωγή

Αποφασίζεται μετά από εξέταση στα τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και προσδιορίζεται η πιθανή διάγνωση και το τμήμα εισαγωγής. Η ημερομηνία καθορίζεται συνήθως κατά την εξέταση. Για ορισμένα τμήματα γίνεται μετά από έγκαιρη ειδοποίηση από τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου.

 

Επείγουσα Εισαγωγή

Αποφασίζεται και πραγματοποιείται τις ημέρες εφημερίας του Νοσοκομείου μετά από εξέταση στα ιατρεία Επειγόντων Περιστατικών των τμημάτων του Νοσοκομείου που εφημερεύουν. Με την ένδειξη εισαγωγής που υπέγραψε ο υπεύθυνος γιατρός, ο υπάλληλος της Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων θα σας εφοδιάσει με το Φύλλο Νοσηλείας για το τμήμα που θα εισαχθείτε.

Κατά την προσεύλευσή σας για ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας μετά από ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ σας παρακαλούμε να προσκομίζετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

  • Αστυνομική Ταυτότητα
  • Βιβλιάριο Αφαλιστικού Φορέα

Οι υπεύθυνοι ιατροί θα σας ενημερώσουν έγκαιρα για την ημέρα εξόδου σας από το Νοσοκομείο. Θα ενημερωθείτε για κάθε τι σχετικό με την μετανοσοκομειακή σας θεραπεία, παρακολούθηση ή επανεξέταση.

Την ημέρα εξόδου θα σας χορηγήσουν το εξιτήριο καθώς και το πληροφοριακό σημείωμα για τα στοιχεία της νοσηλείας σας. Για περιπτώσεις που απαιτείται η μεταφορά σας με ασθενοφόρο θα μεριμνήσουν οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εξέλθετε χωρίς σύμφωνη γνώμη των ιατρών, η επιθυμία σας θα γίνει σεβαστή με την υποχρέωση να υπογράψετε στο σχετικό έγγραφο.

Γραφείο Κίνησης Ασθενών - 22730 83114

FacebookMySpaceTwitterDeliciousGoogle BookmarksTechnoratiLinkedinPinterest

diavgia        ethtypografioygionxarthsesynetbanner1

Copyright ©2015 Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. All Rights Reserved.